onderhoudscontract overheaddeur afsluiten

Het is vervelend wanneer uw overheaddeur een storing heeft, die voorkomen had kunnen worden door middel van preventief onderhoud en de wettelijke keuringen. Bij ROMASS Business kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw overheaddeur. Dit voorkomt er voor dat u storingen krijgt aan uw overheaddeur.

Onderhoudscontract overheaddeur
Het is zaak van iedereen dat uw overheaddeur veilig is. Toch wilt u er niet al te veel tijd aanbesteden. Door de jaarlijkse keuring van onze experts kunt u uw overheaddeur met een gerust hart aan ROMASS Business toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw overheaddeur weer veilig werken en dat we ieder jaar op het juiste moment uw overheaddeur komen keuren. Uw overheaddeur wordt op meer dan 30 kritieke punten gecontroleerd door gecertificeerde monteurs. Dit doen we voor alle types en merken. Na de keuring voldoet uw overheaddeur weer aan de Europese norm NEN-EN 14342+A2 en functioneert uw overheaddeur weer goed. Daarnaast is het ook belangrijk uw overheaddeur te onderhouden. Door uw overheaddeur professioneel te laten onderhouden door ROMASS Business voorkomt u dat er storingen op kunnen treden. Door een onderhoudscontract af te nemen bij ROMASS Business onderhouden onze professionele monteurs uw overheaddeur. Onze monteurs onderhouden alle onderdelen van de deur  en controleren de deur ook op de complete werking. Dit alles wordt gedaan door erkende vakmannen en volgens de wettelijke richtlijnen.

Online onderhoudscontract overheaddeur afsluiten

Wilt u de verplichte jaarlijkse onderhoudsbeurten laten uitvoeren door ROMASS? Ga dan snel naar onze website en vraag snel en eenvoudig een onderhoudscontract aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met op om een afspraak in te plannen voor de onderhoudsbeurt.

Voor meer informatie over onze diensten verwijs ik u door naar onze website.