Industriedeur reparatie door ROMASS Business. Alle merken en typen deuren

Is uw industriedeur of bedrijfsdeur defect en komen uw bedrijfsprocessen in gevaar? Dan is het noodzakelijk om snel te handelen en om een specialist in te schakelen. Wanneer u ervoor kiest om ROMASS Business in te schakelen kunt u erop vertrouwen dat de reparatie aan uw industriedeur of bedrijfsdeur door vakbekwame monteurs wordt uitgevoerd. Naast het oplossen van een storing kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en keuring van de deuren. Wij voeren onderhoudsbeurten, keuringen en reparaties uit aan alle merken deuren. Bijvoorbeeld deuren van Novoferm, Nassau, Kone, Albany, Salco en nog veel meer.

Storing elektrische industriedeur

Veel bedrijven kiezen voor een elektrische industriedeur omdat eenvoudiger en sneller werkt dan een handbediende deur. Maar om van de voordelen te kunnen blijven profiteren moet de deur niet defect gaan. Wanneer er een defect ontstaat aan de industriedeur probeert men vaak eerst zelf het probleem op te lossen. Let hierbij wel op dat het erg gevaarlijk kan zijn om te gaan ”knutselen” aan een elektrische deur. Daarom adviseren wij om zo min mogelijk zelf te proberen en om direct een ervaren monteur in te schakelen. Werkzaamheden die wel zelf gedaan kunnen worden zijn:

  • Controleren of de batterijen van de afstandsbediening niet leeg zijn. Wanneer de industriedeur niet meer open gaat met de handzender kan het zijn dat de batterijen leeg zijn. U kunt deze vervangen. Indien de industriedeur het dan nog niet doet, kunt u het beste een specialist inschakelen
  • Controleren of er geen vuil tussen de geleiders zit. Het kan door slechte weersomstandigheden en slecht schoonmaken voorkomen dat er vuil tussen de rail komt waardoor de deur niet goed meer open en dicht kan.
  • Controleren of er vuil of onderdelen onder de industriedeur staan. Automatische deuren zijn veelal voorzien van een onderloopbeveiliging. Dit houdt in dat de deur niet dicht gaat als er iets onder staat. Het kan daarom ook zijn dat de deur niet goed dichtgaat omdat er iets onder staat of er vuil voor de sensor ligt.

Mocht u het bovenstaande hebben gecontroleerd, maar werkt de industriedeur nog steeds niet. Dan wordt het toch tijd om een specialist in te schakelen. Veel storingen worden veroorzaak door problemen met de motor, veren of kabels. Door intensief gebruik slijten deze onderdelen snel waardoor er na een tijdje problemen kunnen ontstaan. Zo kan het voorkomen dat een torsieveer van je industriedeur is gebroken en vervangen moet worden. Dit is geen enkel probleem voor de monteurs van ROMASS Business.

Hoe kunt u ROMASS Business inschakelen?

Een online afspraak maken kan altijd: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dat is ideaal en het kost slechts 1 minuut van uw tijd!

  • Ga naar www.business.romass.nl en klik op “online afspraak maken” rechts bovenin de hoek van de website;
  • Selecteer: “bedrijf zonder contract” en volg daarna de 7 stappen die aangegeven worden;
  • Tijdens die 7 stappen, kunt u aangeven wat voor industriedeur je hebt (kantel, schuif, elektrisch gediend of handbediend), wat het probleem precies is en wat uw gegevens zijn;
  • Geef uw voorkeursdagen aan (de dagen waarop u zelf aanwezig kunt zijn bij de reparatie, zodat onze planning daar rekening mee kan houden) en rond de aanvraag af.

Wilt u liever telefonisch uw storing doorgeven? Geen probleem wij zijn op werkdagen van half 9 tot 5 bereikbaar op: 085-7822730.