De rolluik herstelling die u nodig heeft bieden wij bij ROMASS

Is uw rolluik er zo erg aan u toe dat niks anders kan doen dan professioneel hulp in te schakelen? Dan bent u bij ROMASS op het juiste adres.

Waarom ROMASS?

Wij bij ROMASS zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het herstellen van rolluiken het maakt niet hoe erg het een herstelling nodig is wij hebben een team aan techniekers die u kan helpen met uw rolluik dus u hoeft u zich geen zorgen te maken, want als u ons inschakelt bent u verzekerd op een herstelling zonder problemen achteraf. Ik kan begrijpen als u nu denkt: ”maar wat als de techniekers niet de bepaalde spullen hebben om een herstelling uit te voeren.” Nou laat mij u verzekeren dat zij met een servicebus komen waar 95% van de spullen zitten die zij nodig zullen hebben voor een herstelling dus ook voor uw rolluik.

Afspraak inplannen

Ik heb u uitgelegd wat wij voor u kunnen betekenen en u zal misschien wel een herstelling nodig hebben, maar u weet niet hoe u een afspraak moet maken en dat snap ik, maar bij ROMASS is het heel simpel laat mij dat aan u uitleggen. U heeft 2 manieren om bij ons een afspraak te maken. Manier 1 is via onze website u heeft daar rechtsboven een knop waar u op kunt klikken en dan moet u 7 gemakkelijke stappen volgen en dan als u dat heeft gedaan word u gecontacteerd voor een confirmatie dat uw afspraak in de planning staat. Manier 2 bij ons is telefonisch u kunt ons bellen en dan krijgt u een collega aan de lijn die u van a tot z zal helpen om uw afspraak in te plannen. Zo simpel is het bij ons.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons telefonisch contacteren of een kijkje nemen op onze website.

Telefoonnummer: 078484996

Website: romass.be