Crawford reparatie nodig? Bij ROMASS worden de originele onderdelen gebruikt

Crawford staat bekend om de goede kwaliteit onderdelen voor uw deur. Dus is het vanzelfsprekend dat wij bij ROMASS alleen de originele onderdelen van Crawford zelf gebruiken om een reparatie uit te voeren aan een Crawford deur. Naast de originele Crawford onderdelen beschikken onze monteurs ook over universele onderdelen die op alle merken en typen deuren passen. Onze universele onderdelen zijn van A-kwaliteit, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en werking.

Onze monteurs

Bij ROMASS hebben wij monteurs die gespecialiseerd zijn in het repareren van Crawford deuren hun zij erin geschoold en hebben al heel wat Crawford deuren gerepareerd, dus daarom raad ik u aan als u een Crawford deur heeft en het heeft een storing of iets moet er aan gerepareerd worden om ons te contacteren voor een afspraak, en wij zullen dan een ervaren monteur uw kant opsturen en hij zal u helpen om u probleem aan uw Crawford garagedeur op te lossen.

Afspraak maken 

Een afspraak maken bij ROMASS is heel simpel u heeft 2 manieren om een afspraak te maken bij ons. Manier 1 is via onze website als u naar onze website gaat ziet u rechtsboven staan ”online afspraak maken” u klikt daarop en dan volgt u 7 gemakkelijke stappen en na die stappen is uw afspraak ingepland en word u nog gecontacteerd voor een confirmatie  van uw afspraak dat het 100% in de planning staat. Manier 2 is telefonisch u kunt ons bellen en dan een afspraak inplannen. Als u ons belt krijgt u een collega aan de lijn en die zal u van a tot z helpen om uw afspraak in te plannen. En zo makkelijk gaat dat bij ons.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons telefonisch contacteren of u kunt een kijkje nemen op onze website

Telefoonnummer: 0857822730

Website: romass.nl