Snelle rolluiken reparatie

Snelle rolluiken reparatie in Nederland bij ROMASS

ROMASS biedt een snelle rolluiken reparatie aan in heel Nederland. Een defecte rolluik kan vervelende situaties opleveren. Wij van ROMASS begrijpen dat u een defecte rolluik snel wilt laten repareren. Daarom staan wij 24/7 voor je klaar om een reparatie aan je rolluik uit te voeren. Onze servicemonteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van alle types en merken rolluiken. U hoeft daarom niet bang te zijn dat wij uw type rolluik niet kunnen repareren.

De monteurs van ROMASS beschikken over een servicebus waar voldoende voorraad van onderdelen aanwezig is om de reparatie direct ter plaatse uit te voeren. Hierdoor wordt bij 95% van de reparaties deze direct ter plaatse opgelost. Wanneer er een onderdeel besteld moet worden, zal dit zo spoedig mogelijk plaatsvinden zodat u zo min mogelijk hinder heeft aan een defecte rolluik.

Online een reparatie aanvragen

Wanneer je rolluiken kapot zijn en je een monteur wilt inschakelen om dit te repareren, kan dit snel en eenvoudig via de website van ROMASS. Op de website van ROMASS vind je een aanmeldingsformulier waar je een reparatie kan aanmelden. Wanneer je de verschillende stappen in het formulier hebt doorlopen en de aanvraag hebt ingediend, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS verwijs ik u naar onze website.